Evelyn Visschedijk

Na jarenlange ervaring in de jeugdzorg als hulpverlener, werd Evelyn nieuwsgierig naar de vraag “kan het niet anders?”. Aan de medewerkers in de zorg ligt het niet, ziet ze, maar de systeemwereld is er eentje van complexiteit geworden. Is het mogelijk dichter op de leefwereld van jongeren en gezinnen te komen, en daarmee opnieuw te kijken hoe we toegang tot zorg/hulp kunnen realiseren? Om antwoorden te vinden en nieuwe inzichten te verwerven legde ze mede de basis voor Garage2020. Evelyn is een zorgexpert, community coach en digitale strandjutter.

 

Bij Garage2020 heeft Evelyn de kans om nieuwe ideeën te verkennen en uit te voeren, samen met mensen die haar enthousiasme delen, van binnen en buiten de Jeugdhulp. Evelyn is een creatieve denker, echte verbinder en sterke bruggenbouwer.

 

 

Als je een tijdmachine had, naar welke tijd zou je dan teruggaan?

“Terug? Vooruit!”

Betrokken bij de projecten:

WervingPleegouders-2

Gerealiseerd

Werving van pleegouders

Het ministerie van VWS vroeg ons om een analyse van het huidige wervingsproces van nieuwe pleegouders. De centrale vraag: “Hoe kunnen we de werving van potentiële pleegouders optimaliseren en zorgen dat er meer pleeggezinnen bijkomen?” In een rapport en visualisatie van het proces delen we onze bevindingen.

Bekijk project