Fenna Dam

Fenna heeft een achtergrond in Industrial Design en Human-Technology Interaction. Ze bedenkt graag oplossingen vanuit een werkwijze die buiten de gebruikelijke denkkaders vallen. Haar creatieve manier van werken zet ze het liefst in voor doelgroepen die het moeilijker hebben. Hierin neemt ze de gebruiker mee in het proces zodat er iets uit komt wat echt bij de doelgroep past. Ze vindt het vooral leuk om met en voor jongeren te ontwerpen. Jongeren hebben nog een heel leven voor zich, waarbij kleine positieve veranderingen een groot verschil kunnen maken.  

 

Welk dier zou je willen zijn?

Een slingeraap, omdat ze een extra lange grijpstaart hebben waar ze gemakkelijk van boom naar boom kunnen slingeren. De meeste tijd van hun leven brengen ze dus door in bomen, dat lijkt me heerlijk. Daarnaast eten ze voornamelijk fruit, en ik ben gek op fruit.

Betrokken bij de projecten:

-6

What’s Next Junior

What's Next Junior geeft kinderen, ouders en leraren suggesties van leuke boeken om te lezen. Het lezen van een boek dat je leuk vindt, verhoogt het leesplezier!

Bekijk project

12+

We Kick ASS!

We Kick ASS! is een Online Talenten Roadmap waarbij jongeren door verschillende mogelijkheden en initiatieven met betrekking tot talentontwikkeling worden begeleid.

Bekijk project

12+

Je kiest, maar wat?!

Je kiest, maar wat?! maakt jongeren bewust van de gevolgen die keuzes kunnen hebben. In de vorm van bijvoorbeeld een spel worden dilemma’s en de complexiteit van keuzes bespreekbaar.

Bekijk project