Bastiaan Bervoets

Bastiaan vindt het geweldig dat we voor radicale innovatie oneindig breed, zelfs filosofisch, mogen nadenken en onderzoeken. Dat we daarbij worden uitgedaagd iets van concrete betekenis te maken voor kinderen en jongeren is voor hem de kers op de taart. Bastiaan verkent ideeën en problemen, en onderzoekt de kern daarvan. Net zo belangrijk vindt hij het om vervolgens met een team projecten in de juiste richting te sturen. Hiervoor zet hij zijn achtergrond in Filosofie en ervaring als docent/trainer in. Hij is goed in het reflecteren op gemaakte stappen in projecten, het vertalen hiervan naar nieuwe plannen en mensen daarin meenemen. Bastiaan wordt ook enthousiast van het delen van ervaring en kennis, dit komt goed van pas bij het houden van praatjes en workshops.

 

 

 

 

Als je een tijdmachine had, naar welke tijd zou je dan teruggaan?

De Renaissance: nieuwe vrijheden, bizarre en vette doorbraken in kunst, wetenschap en politiek!

Betrokken bij de projecten:

-6

Ontwikkeling

Soemva

Soemva is een vrolijk, fantasievol, laagdrempelig en interactief spel voor ouder en kind bedoeld om de ontwikkeling van de sociaal emotionele vaardigheden van 4-6  jarige kinderen te stimuleren.

Bekijk project

18+

Ontwikkeling

Luna

Externe hulp kan leiden tot een minderwaardigheidsgevoel bij ouders, een robot oordeelt niet. Met opvoed robot Luna onderzoeken en testen we hoe zorg en technologie elkaar kunnen versterken.

Bekijk project