John Komen

John heeft een achtergrond in innovatiewetenschappen. Hij verdiept zich in wat er nodig is om te vernieuwen, daarin staan succesvolle ontwikkelingen en toepassingen van innovaties centraal. Zo slaat hij een brug tussen wat technologisch mogelijk, en wat maatschappelijk haalbaar is. Vernieuwing ziet hij als middel, niet als doel. Daarbij gelooft hij dat ook simpele innovaties een grote impact kunnen maken. Deze overtuigingen neemt John mee in zijn rol als kwartiermaker. Hij draagt zijn enthousiasme graag over en brengt mensen en kansen samen. Zijn kernmotivatie is om jongeren de stem en de gelijke kans te geven die ze verdienen.

 

 

Welk dier zou je willen zijn?

“De kameleon heeft karakteristieken die ik zelf nastreef: een groot aanpassingsvermogen aan zijn omgeving.  Als Condor lijkt het mij gaaf om hoog boven de Andes de boel in de gaten te houden! “

Betrokken bij de projecten:

-6

What’s Next Junior

What's Next Junior geeft kinderen, ouders en leraren suggesties van leuke boeken om te lezen. Het lezen van een boek dat je leuk vindt, verhoogt het leesplezier!

Bekijk project

12+

We Kick ASS!

We Kick ASS! is een Online Talenten Roadmap waarbij jongeren door verschillende mogelijkheden en initiatieven met betrekking tot talentontwikkeling worden begeleid.

Bekijk project

6+

Blue & Yellow

Blue en Yellow is een innovatie in de strijd tegen kindermishandeling, een animatie die in beeld komt bij YouTube filmpjes die door kinderen gekeken worden. De avatar 'Blue' is zelf slachtoffer van kindermishandeling en vertelt kinderen dat het niet oké is als iemand je pijn doet en dat er hulp is. Zo geeft Blue aan dat je kan praten met een volwassenen of bellen met de kindertelefoon.

Bekijk project