Lindsey Vermeer

Lindsey is een enthousiaste, optimistische en nieuwsgierige social designer bij Garage2020. Ze heeft een achtergrond in Industrieel Ontwerpen; ze krijgt altijd energie van nieuwe dingen creëren en complexe onderwerpen ontrafelen. Ze vindt het belangrijk om elk ontwerpproject niet vóór, maar samen mét de eindgebruiker te doen. Kinderen, jongeren en hun omgeving weten zelf heel goed wat ze nodig hebben. Je hoeft alleen een fijne omgeving te creëren waarin ze hun ideeën kunnen laten groeien.

 

Lindsey ziet altijd opties en blijft vrolijk als het moeilijk wordt. “Kan het niet op een andere manier?” Met haar nieuwsgierigheid en empathie kan ze op een prettige manier doorvragen om echt te begrijpen wat er bij de doelgroep speelt. Ze is niet bang om te spreken voor groepen; met haar enthousiasme en energie presenteert ze graag inzichten en faciliteert ze workshops en creatieve sessies.

 

Welke Disney-personage zou je willen zijn?

Dug, de hond van de film Up. Hij is zo optimistisch, behulpzaam, lief en enthousiast, en hij gelooft altijd in het beste van mensen. “I just met you, and I love you!”

Betrokken bij de projecten: