Stoutmoedig toekomst ontwerpen met de jeugd

Garage2020 ontwerpt oplossingen voor concrete problemen die kinderen, jongeren en hun omgeving ervaren. Dit doen we vanuit verschillende expertises én met de mensen waar het om gaat.

Lees meer

Nieuw! Onderzoek onder jeugdzorg professionals

Garage2020 en PGGM&CO deden onderzoek onder jeugdzorg professionals in de coronacrisis en wat blijkt? Jeugdzorg professionals zijn zeer veerkrachtig in werksituaties, maar privé kon hen hier regelmatig in belemmeren. Traditionele technologieën werden veelvuldig gebruikt zoals beeldbellen, e-mail en whatsapp, nieuwe technologieën daarentegen, waaronder virtual reality, bio-feedback en online therapie helaas nauwelijks. Benieuwd wat we kunnen doen om die veerkracht te benutten?

Bekijk het rapport

Innovaties

Thema’s

Recente innovaties

Diensten

We bieden verschillende opties om samen met ons de jeugdhulp radicaal te innoveren. Van het aanpakken van complexe problemen, tot het delen in lessen die wij de afgelopen jaren geleerd hebben.

Bekijk de mogelijkheden
Innovatieontwikkeling
Onderzoek
Leren
Gesprek

Doe mee!

We innoveren de jeugdhulp samen met een breed netwerk aan mensen die anders durven denken en doen om alle kinderen en jongeren een kansrijke start te bieden. Garage2020 vormt een beweging waarvoor we alle vernieuwers uitnodigen.

Meedoen