Stoutmoedig toekomst ontwerpen met de jeugd

Garage2020 ontwerpt oplossingen voor concrete problemen die kinderen, jongeren en hun omgeving ervaren. Dit doen we vanuit verschillende expertises én met de mensen waar het om gaat.

Lees meer

Innovaties

Thema’s

Recente innovaties

Strategische innovatieagenda Garage2020

Als we de komende tien jaar in Nederland investeren in sociaal technologische innovaties, kunnen liefdevolle robots dan de jeugdhulpverleners van de toekomst zijn? Dit is één van de vergezichten waarvan we bij Garage2020 denken dat dit binnen tien jaar realiteit kan zijn, als we gaan innoveren vanuit een netwerk met focus.

Om daar aandacht aan te geven, overhandigde we gisteren onze innovatieagenda 2023 – 2033 aan Hare Majesteit Koningin Maxima tijdens het werkbezoek van MIND Us in Gemeente Utrecht.

We zijn blij en trots dat we dit met Hare Majesteit Koning Maxima mochten delen. Dank MIND US voor deze kans. Het was een bijzonder moment!

Wil jij ook weten wat er in de Innovatieagenda staat? Meld je dan nu aan voor ons lunchwebinar op 16 februari van 12:15-12:45. Aanmelden kan via deze link.

Lees hier het hele bericht

Diensten

We bieden verschillende opties om samen met ons de jeugdhulp radicaal te innoveren. Van het aanpakken van complexe problemen, tot het delen in lessen die wij de afgelopen jaren geleerd hebben.

Bekijk de mogelijkheden
Innovatieontwikkeling
Onderzoek
Leren
Gesprek

Doe mee!

We innoveren de jeugdhulp samen met een breed netwerk aan mensen die anders durven denken en doen om alle kinderen en jongeren een kansrijke start te bieden. Garage2020 vormt een beweging waarvoor we alle vernieuwers uitnodigen.

Meedoen