Marit van de Kamp

Als industrieel ontwerper pakt Marit elk probleem op een creatieve manier aan. Ze heeft een analytische blik, zorgt ervoor dat ideeën daadwerkelijk tot uitvoering komen en waakt ervoor dat ze gebaseerd zijn op echte behoeftes en wensen van de eindgebruikers. Met haar passie voor ontwerpen voor de zorg zit ze bij ons op haar plek. Zo kan Marit elke dag haar doel nastreven; de wereld een beetje mooier, aangenamer en beter maken voor jongeren die het net wat moeilijker hebben.

 

Haar expertise als ontwerper is het doen van onderzoek naar de doelgroep van een innovatie. Erachter komen wat de kern van het probleem is, wat alle belangen zijn en wat er nu daadwerkelijk moet veranderen is waar ze energie van krijgt. Marit zorgt ervoor dat inzichten worden gebundeld tot een kloppend verhaal en brengt deze over in visualisaties en presentaties. Ook houdt ze zich bezig met prototyping. Ze heeft veel kennis van 3D-printen, lasersnijden en andere productiemethoden waarmee ze graag experimenteert.

 

 

 

Wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

“Gereedschap. Ik hou van knutselen en bouwen. Zo zou ik mijn eigen eiland kunnen inrichten zoals ik dat wil.”

Betrokken bij de projecten:

12+

Ontwikkeling

We Kick ASS!

We Kick ASS! is een Online Talenten Roadmap waarbij jongeren door verschillende mogelijkheden en initiatieven met betrekking tot talentontwikkeling worden begeleid.

Bekijk project