Laurens de Knijff

Laurens werkt bij ons als projectleider aan de zelfhulp app G-Moji, en fungeert als ‘project-goeroe’ voor andere projectleiders. Daarnaast werkt hij als freelance productowner van digitale producten.  Hij raakte geïnteresseerd in innovatie en digitale transformatie door zijn werk voor VPRO Digitaal. Daarna deed hij grote innovatie-klussen voor diverse publieke organisaties. Hij werkte ook een aantal jaar voor de analytics startup SmartOcto, waar hij de kracht van datagedreven werken en -denken leerde kennen. Laurens werkt verder aan de podcast ‘Glitch’, waarbij hij onderzoekt hoe je een digitaal product kunt maken dat goed is voor de maker, voor de gebruiker én de wereld.

 

Je kunt Laurens wakker maken voor een goed gesprek over het online publieke domein, open source, data- en, contentstrategie, recommendations, keynote presentaties, zelfsturend werken, de zin van het leven en pannenkoeken bakken.

 

 

 

Wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

“Een gereedschapskist om eeuwig te kunnen klussen! “

Betrokken bij de projecten:

16+

Ontwikkeling

G-Moji

G-Moji is een zelfhulp app die emoties zichtbaar maakt. Door jongeren te helpen inzicht in hun eigen emoties te krijgen, willen we voorkomen dat ze ergere psychische klachten ontwikkelen.

Bekijk project