Kristine Evertz

Kristine werkt als Projectmanager Innovatie & Ontwikkeling bij Blijf Groep en is verbonden aan Garage2020 als Bridging Member. Ze heeft in haar loopbaan verschillende functies uitgevoerd in de aanpak huiselijk geweld, startend als maatschappelijk werker. Haar missie is huiselijk geweld en kindermishandeling te stoppen. Volgens Kristine hangen mensenrechten, economische omstandigheden, gelijke kansen in een samenleving, en sociaal kapitaal grotendeels samen met de kans op huiselijk geweld en de mogelijkheden om dat geweld te stoppen. Samen met Garage2020 zet ze zich in om de situatie van kinderen en gezinnen te verbeteren voor een veilige toekomst.

 

Kristine is analytisch, nieuwsgierig en gefocust op verbetering. Ze verbindt inhoudelijke kennis over de aanpak van geweld en het sociaal werk met een sociologisch perspectief en projectmanagementvaardigheden. Haar motto is: geweld moet stoppen, regels zijn er om te breken en innoveren kun je leren!

 

 

Welk Disney personage zou je willen zijn?

“De roodharige Schotse prinses Merida, van de Pixar-film Brave! Ze is een getalenteerde boogschutter, een beetje eigenwijs, heel dapper en laat zich niet uit het veld slaan. “

Betrokken bij de projecten:

Gerealiseerd

ZieJeWel

ZieJeWel is een eenvoudig te gebruiken oplossing voor beeldbellen. De dienst is volledig veilig en privacyvriendelijk en daarom geschikt voor gesprekken met cliënten.

Bekijk project