Job Tamminga

Job begon op zijn elfde te zwemmen met mensen met een verstandelijke beperking (omdat hij wilde zwemmen). Hier werd hij zo enthousiast over hulpverlening, dat hij in de zorg is blijven hangen. Hij heeft gewerkt als begeleider in de VG-sector, psychiatrie en Jeugdhulp en rondde daarnaast een master Zorgethiek af. Met zijn analytische en creatieve blik is hij vanaf de start betrokken bij Garage2020 in de regio Leiden. Met zijn enthousiasme deelt hij graag de opgedane kennis in (ethiek)workshops, gastcolleges of webinars. Met zijn communicatieve vaardigheden trekt hij graag projecten over de streep.

 

Naast zijn werk bij Garage2020, werkt Job ook als zelfstandige videomaker, hier kan hij zijn creativiteit en analytische vermogen op een andere manier kwijt. In zijn vrije tijd luistert hij graag hip hop of voetbalt hij bij LSVV’70. Zwemmen vindt hij nog steeds leuk.

 

 

Wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

“Potlood en papier om te kunnen tekenen.”

Betrokken bij de projecten:

6+

Gerealiseerd

Poco Loco

Poco Loco is een knotsgek spel waardoor kinderen spelenderwijs ervaren dat iedereen hulp nodig heeft, maar dat je dit niet altijd ziet. Door de ervaring in te zetten in een reguliere klas, verleggen we de aandacht van het individu naar de klas en bereiden we ze als groep voor op een betere samenleving.

Bekijk project

Gerealiseerd

ZieJeWel

ZieJeWel is een eenvoudig te gebruiken oplossing voor beeldbellen. De dienst is volledig veilig en privacyvriendelijk en daarom geschikt voor gesprekken met cliƫnten.

Bekijk project

12+

Gerealiseerd

Open Kaart

Open Kaart is een verrassend kaartspel waarmee jongeren of gezinsleden zichzelf en elkaar beter kennen. Door vragen over elkaar te beantwoorden leren ze zich in de ander in te leven en zich kwetsbaarder op te stellen. Zo worden onderlinge banden versterkt en weerbaarheid vergroot.

Bekijk project

16+

Gerealiseerd

Jeugddelta

Jeugddelta is een gebruiksvriendelijke zoekmachine, die verwijzers en cliƫnten ondersteunt in het vinden van de juiste plek, ook in het voorveld. Zo kan de verwijzer zich focussen op het gesprek en geeft het systeem aan waar het meest passende aanbod is.

Bekijk project

-6

Onderzoek

Beertje

Beertje is een applicatie om kinderen in het basisonderwijs eerder bewust te maken van wat veilig en gezond opgroeien is. Beertje ondersteunt leerkrachten om hierover op een leuke en laagdrempelig manier met de klas in gesprek te gaan.

Bekijk project