Gabriela Aguirrezabal

Gabriela is thuis in design en innovatie. Ze heeft haar vaardigheden ontwikkeld in verschillende werkomgevingen, van multinationals en strategie adviesbureaus tot start-ups en innovatie-labs. Ze is een creatieve denker die in de warrigheid van creativiteit lijnen kan ontdekken en dit kan vertalen naar concepten. Gabriela omarmt de onvermijdelijke ambiguïteit die bij complexe problemen in de jeugdhulp komen kijken met positieve energie en een ‘hands on’ aanpak.

 

Haar empathisch vermogen zet ze in bij het ontdekken van onvervulde behoeften en wensen. Dit maakt ook dat ze vaak als team-thermometer fungeert. Gabriela is zich ervan bewust dat onze tijd in het leven beperkt is, daarom werkt ze het liefst aan projecten die een positieve impact hebben op de levens van kinderen, jongeren en gezinnen.

 

 

 

Welk Disney personage zou je willen zijn?

“Ariel. De kleine zeemeermin is dapper en heeft passie voor ontdekking en avontuur. Als er een idee in haar hoofd komt, laat ze het gebeuren”

Betrokken bij de projecten:

WervingPleegouders-2

Gerealiseerd

Werving van pleegouders

Het ministerie van VWS vroeg ons om een analyse van het huidige wervingsproces van nieuwe pleegouders. De centrale vraag: “Hoe kunnen we de werving van potentiële pleegouders optimaliseren en zorgen dat er meer pleeggezinnen bijkomen?” In een rapport en visualisatie van het proces delen we onze bevindingen.

Bekijk project

16+

Ontwikkeling

G-Moji

G-Moji is een zelfhulp app die emoties zichtbaar maakt. Door jongeren te helpen inzicht in hun eigen emoties te krijgen, willen we voorkomen dat ze ergere psychische klachten ontwikkelen.

Bekijk project

16+

Onderzoek

Yuno

Yuno richt zich op het verminderen en bespreekbaar maken van stress. Met behulp van een biofeedback apparaat en een trainingsprogramma helpen we je om met stressvolle situaties om te gaan.

Bekijk project

12+

Onderzoek

Street Temptations

Street Temptations is een korte, intensieve training die jongeren uitdaagt om lastige situaties vanuit andere perspectieven te bekijken. Met behulp van onder andere virtual reality (VR) wordt op deze manier gewerkt aan verschillende aspecten van gedragsproblematiek.

Bekijk project