Emma Dhaeze

Emma houdt van de uitdaging om behoeftes en wensen concreet te maken, en te zorgen dat alle betrokken partijen zich eigenaar voelen van een nieuwe innovatie. Vanuit haar achtergrond als Industrial Designer werkt ze samen met allerlei verschillende betrokkenen. Het is voor haar cruciaal om in het ontwikkelproces samen te werken met de eindgebruikers en andere stakeholders, om tot passende innovaties te komen.

 

Emma krijgt er enorm veel energie van als ze weet dat ze iets kan betekenen voor mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Zeker als het gaat om jongeren in lastige situaties. Zij verdienen het om volwaardig deel te nemen aan de maatschappij, terwijl hun talent en eigen regie nu soms op de achtergrond verdwijnen. Ze luistert graag naar hun verhalen en ervaringen om juist de mogelijkheden te ontdekken. Dit doet ze door dicht bij de doelgroep te blijven en haar grote inlevingsvermogen in te zetten. Een chaotisch ontwerpproces wordt in de handen van Emma weer gestructureerd en overzichtelijk.

 

 

 

Welk Disney personages zou je willen zijn?

“Ik zou Minnie Mouse willen zijn, zij is altijd vrolijk en energiek.”

Betrokken bij de projecten:

12+

Onderzoek

We kick ASS!

We Kick ASS! is een persoonlijk online paspoort waarbij jongeren door verschillende mogelijkheden en initiatieven met betrekking tot talentontwikkeling worden begeleid.

Bekijk project

6+

Gerealiseerd

Blue

Blue is een innovatie in de strijd tegen kindermishandeling, een animatie die in beeld komt bij YouTube filmpjes die door kinderen gekeken worden. De avatar 'Blue' is zelf slachtoffer van kindermishandeling en vertelt kinderen dat het niet oké is als iemand je pijn doet en dat er hulp is.

Bekijk project

12+

Onderzoek

Je Kiest, maar wat?

Één situatie, meerdere keuzes. Welke gevolg heeft welke keuze? Consequenties overzien kan voor jongeren best lastig zijn! In de game 'Je kiest, maar wat?' kom je waargebeurde verhalen van ervaringsdeskundigen tegen, er zijn verschillende keuze-opties, met elk een andere uitkomst.

Bekijk project