Emma Dhaeze

Emma houdt van de uitdaging om behoeftes en wensen concreet te maken, en te zorgen dat alle betrokken partijen zich eigenaar voelen van een nieuwe innovatie. Vanuit haar achtergrond als Industrial Designer werkt ze samen met allerlei verschillende betrokkenen. Het is voor haar cruciaal om in het ontwikkelproces samen te werken met de eindgebruikers en andere stakeholders, om tot passende innovaties te komen.

 

Emma krijgt er enorm veel energie van als ze weet dat ze iets kan betekenen voor mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Zeker als het gaat om jongeren in lastige situaties. Zij verdienen het om volwaardig deel te nemen aan de maatschappij, terwijl hun talent en eigen regie nu soms op de achtergrond verdwijnen. Ze luistert graag naar hun verhalen en ervaringen om juist de mogelijkheden te ontdekken. Dit doet ze door dicht bij de doelgroep te blijven en haar grote inlevingsvermogen in te zetten. Een chaotisch ontwerpproces wordt in de handen van Emma weer gestructureerd en overzichtelijk.

 

 

 

Welk Disney personages zou je willen zijn?

“Ik zou Minnie Mouse willen zijn, zij is altijd vrolijk en energiek.”

Betrokken bij de projecten:

-6

Ontwikkeling

What’s Next Junior

What's Next Junior geeft kinderen, ouders en leraren suggesties van leuke boeken om te lezen. Het lezen van een boek dat je leuk vindt, verhoogt het leesplezier!

Bekijk project

12+

Ontwikkeling

We Kick ASS!

We Kick ASS! is een Online Talenten Roadmap waarbij jongeren door verschillende mogelijkheden en initiatieven met betrekking tot talentontwikkeling worden begeleid.

Bekijk project