Diantha Voskuijl

Diantha is een verbinder, omdenker en buiten de lijntjes kleurende vliegende keeper binnen Garage2020. Ze sluit aan op verschillende projecten, vooral wanneer er zaken vastlopen, of als er ergens een frisse blik op geworpen mag worden. Enthousiasme en nieuwsgierigheid zijn haar drijfveren. Ze vindt het belangrijk om goed te blijven aansluiten op de kinderen en jongeren voor wie we innoveren, en houdt dit in haar achterhoofd bij elke stap.

 

Met een achtergrond in de hulpverlening en als ervaringsprofessional maakt zij zich hard voor betere zorg. (Of zacht, want dat is volgens haar juist wat nodig is). Ze staat voor meer gelijkwaardigheid, beter onderzoek en bredere inzet van ervaringskennis.

 

 

 

 

Als je een tijdmachine had, naar welke tijd zou je dan teruggaan?

“Als ik een tijdmachine had, zou ik voor altijd in het nu blijven. Gelukkig kan dat ook zonder tijdmachine.”

Betrokken bij de projecten:

Gerealiseerd

ZieJeWel

ZieJeWel is een eenvoudig te gebruiken oplossing voor beeldbellen. De dienst is volledig veilig en privacyvriendelijk en daarom geschikt voor gesprekken met cliƫnten.

Bekijk project

16+

Ontwikkeling

G-Moji

G-Moji is een zelfhulp app die emoties zichtbaar maakt. Door jongeren te helpen inzicht in hun eigen emoties te krijgen, willen we voorkomen dat ze ergere psychische klachten ontwikkelen.

Bekijk project

16+

Onderzoek

Yuno

Yuno richt zich op het verminderen en bespreekbaar maken van stress. Met behulp van een biofeedback apparaat en een trainingsprogramma helpen we je om met stressvolle situaties om te gaan.

Bekijk project

-6

Gerealiseerd

De kat is kwijt

Het interactieve spel De kat is kwijt stimuleert positieve verbindingen binnen pleeggezinnen. Het daagt uit emoties te herkennen en ermee te leren omgaan.

Bekijk project