Leiden en de omringende regio staan al eeuwenlang bekend om haar baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen en rijk cultureel leven. Vanuit deze onuitputtelijke bron van kennis en creativiteit werkt Garage2020 Leiden aan radicaal nieuwe ideeën en oplossingen voor problemen binnen de jeugdhulp en het sociaal domein.

Ons team van ontwerpers, data wetenschappers en zorgprofessionals gaat samen met tal van partijen zoals woningcorporaties, ondernemers en wetenschappers op zoek naar nieuwe oplossingen in de jeugdhulp. Samen met kinderen, jongeren en ouders ontrafelen we complexe vraagstukken en bedenken we innovatieve oplossingen, gericht op de toekomst. Dit kan alleen door gebruik te maken van alle digitale en technologische mogelijkheden van deze tijd én in te zetten op alle levensdomeinen.

 

Nieuwsgierig of bijdragen?
Radicaal innoveren kunnen wij niet alleen. Daarom zijn wij op zoek naar data-analisten, designers, developers, ondernemers, creatieven, ervaringsdeskundigen, investeerders of andere experts. Dus wil jij bijdragen aan de toekomst van onze jeugd, of wil je meer weten? Neem dan contact op met Bart van der Geest (bart@garage2020.nl)


Bart van der Geest
Kwartiermaker Garage2020 Leiden

Tel.: +31 (0)6 – 81 918 339
Email: Bart@garage2020.nl