Verbeter je gevoel met je smartphone als personal coach

 

Lekkerder in je vel zitten door persoonlijk advies op een tijdstip dat het jou uitkomt en op de plek waar jij bent? Het kan met de G-Moji app. De app verzamelt passieve data en actieve data. Onderzoekers hebben slimme computermodellen ontwikkeld om jou op maat advies te geven.

Die gaan wij samen met jou testen!

Het onderzoek begint in april. Wanneer precies mag jij zelf kiezen. Je doet mee door twee vragenlijsten in te vullen. Als je dat hebt gedaan installeer je de G-Moji app een maand lang op je telefoon. De app verzamelt passieve data en vraagt iedere dag hoe je je voelt. Jij geeft antwoord door een emoji uit te kiezen. De emoji die jij kiest noemen we actieve data.

ONDERZOEKSFASE

Dit project bevindt zich in de onderzoeksfase. Dit betekent dat we data verzamelen en dit met wetenschappers analyseren. We onderzoeken of we met passieve data jouw gevoel kunnen voorspellen. Hiermee kunnen we in de toekomst jongeren met psychische problemen advies geven als het niet goed met ze gaat op de plek waar ze op dat moment zijn. Tegelijkertijd gaan we met jongeren en hulpverleners in gesprek hoe we de data betekenisvol in kunnen zetten. We verwachten dat dit in de toekomst zal leiden tot meer maatwerk, waar mogelijk en passend op afstand. Zo hopen we jongeren ook te ondersteunen buiten de therapiekamer in hun dagelijks leven.

PRIVACY

Alle data die tijdens het onderzoek wordt gebruikt is niet te herleiden tot jou en zal worden gebruikt voor onderzoek. De inzichten die we hiermee opdoen, benutten we om te voorkomen dat jongeren in de toekomst jeugdhulp nodig hebben.

Dit onderzoek is voor jongeren in de leeftijd van 16-24 jaar en is Android only.

PARTNERS

 

 

 

 

 

 

 

Contact persoon:

Eva van der Drift

eva.vanderdrift@garage2020.nl