Soemva verovert Rotterdam!

SOEMVA neemt langzaam aan een plek in in onze Rotterdamse gezinnen. Inmiddels zijn er ongeveer 25 gezinnen die enthousiast zijn begonnen aan onze SOEMVA 40 Dagen Challenge. In 40 dagen de ontwikkeling van de sociaal emotionele vaardigheden vergroten bij je jonge kind door drie korte spelletje te spelen en tegelijkertijd de band tussen ouder en kind versterken. Wie wil dat nou niet!

 

Inmiddels zijn er al twee gezinnen klaar met de Challenge! De reacties op het spelen zijn overwegend positief. Kinderen vinden de spelletjes leuk om te doen, en broertjes of zusjes kijken graag mee. Vooral het opzuigen of versnipperen van vervelende ervaringen werd al heel snel een gewoonte voor de kinderen. Het gebruik van de stofzuiger vonden de ouders soms iets teveel werk, maar versnipperen boven de prullenbak werkte ook prima. Afwisselend waren alle drie de spelletjes wel een keertje favoriet tijdens de 40 dagen. Wij zijn dus voorzichtig al heel tevreden en enthousiast over het effect van ons spel!

 

Bij elk gespeelde spelletje mag er een sticker op de doos worden geplakt. Na 40 dagen ontvangen wij een – vaak hele trotse – foto van de afgelegde weg met stickers. De deelnemende gezinnen ontvangen dan van ons een SOEMVA knuffel; inmiddels zijn er dus al twee  onderweg! De SOEMVA knuffels zijn met veel plezier gemaakt door Fatima, Azmiye, Farida, Munever en Selda van het Wijkatelier op Zuid. En wat zijn ze leuk, lief en zacht geworden, een hele mooie prestatie. Bedankt dames!

You may also like