donderdag 29 juni 2017

Innovatie staat hoog op de prioriteitenlijst van Jeugdhulp Friesland. Concreet betekent dit dat er hard is gewerkt om één van de Garages-2020 naar Friesland te halen. En dat is gelukt! En daar zijn we trots op.
De Garage-2020 wordt een inspirerende plek waar professionals uit de jeugdhulpverlening samen met professionals uit andere werkvelden de kans krijgen om innovatieve invullingen van jeugdhulp vorm te geven.

Om een Garage naar Friesland te krijgen zijn wij uitgenodigd een pitchtekst te schrijven waarin het zogenoemde DNA van de Garage in Friesland toegelicht wordt. We hebben gekozen voor een breed thema, zodat veel vraagstukken in de Garage aan de orde kunnen komen. De volledige pitchtekst kan je hier lezen.

Barst jij, of iemand in jouw omgeving, van grote of kleine ideeën om de jeugdhulpverlening beter, anders eenvoudiger, creatiever en/of toekomstbestendiger te maken? Twijfel niet en meld je aan voor de startbijeenkomst van de Garage-2020, die plaatsvindt in de derde week van september 2017. Daar worden minimaal twee thema's gekozen, die in projecten daadwerkelijk vorm gaan krijgen.