Verbeter je gevoel met je smartphone als personal coach

 

 

 

Lekkerder in je vel zitten door persoonlijk advies op een tijdstip dat het jou uitkomt en op de plek waar jij bent? Het kan met de G-Moji app. De app verzamelt passieve data en actieve data. Onderzoekers hebben slimme computermodellen ontwikkeld om jou op maat advies te geven.

Die gaan wij samen met jou testen!

 

 

 

 

Het onderzoek start op 3 april, in de maand daarvoor heb je een check-in voor het onderzoek. Van 3 april tot en met 29 juni installeer je de app. In die drie maanden word je dagelijks één vraag gesteld: hoe voel jij je? Je geeft antwoord door de bij jouw passende emoji aan te klikken. Ook willen we drie keer samen met jou nadenken waar we de app in de toekomst voor kunnen gebruiken.

Tussen 2 juli en 12 juli heb je de check-out. Voor iedere maand dat jij de app op je telefoon hebt staan en de vraag dagelijks beantwoordt krijg je 5 euro. In totaal kan je dus 15 euro verdienen.

CO-CREATIE

Dit project bevindt zich in de onderzoeksfase. Dit betekent dat we als eerste data verzamelen en dit met wetenschappers analyseren. Tegelijkertijd gaan we met jongeren en hulpverleners in gesprek hoe we de data betekenisvol in kunnen zetten. De verwachting is dat dit uiteindelijk zal leiden tot meer maatwerk, waar mogelijk en passend op afstand.

ONDERZOEK

Alle data die tijdens het onderzoek wordt gebruikt is niet te herleiden tot jou en zal worden gebruikt voor onderzoek. De inzichten die we hiermee opdoen, benutten we om te voorkomen dat jongeren in de toekomst jeugdhulp nodig hebben.

Dit onderzoek is voor jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar en is Android only.

Partners:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact persoon:

Levi van Dam

levi@garage2020.nl